TOROSLAR ZABITASI, GÖZ AÇTIRMIYOR

Haber Tarihi : 05/07/19

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sıklaştırarak vatandaşın huzur ve güvenini sağlıyor. Ekipler, ilçe genelinde kayıt dışı ekonomik faaliyetlerini yürüten atık toplayıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

İl Emniyet Müdürlüğü ile Büyükşehir zabıtası ekiplerinin de destek verdiği çalışmada, trafik güvenliğini tehlikeye atarak kent düzenini bozan atık toplayıcılarına göz açtırılmadı.

Toroslar Belediyesi zabıta ekipleri, motorlu ve motorsuz araçlarla geri dönüşüm malzemesi toplayan kişilere uyulması gereken kurallardan bahsederken, trafik polisleri de ehliyet ve kimlik kontrolü yaptı. Yapılan incelemenin ardından çalıntı ve hurda belgesi olan araçların sahiplerine cezai işlem uygulanırken, 23 adet çekçek ve araçtan toplanan geri dönüşüm malzemeleri de Atık ayrıştırma tesisine gönderildi. Hurdaya çıkan araçlar da Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

“Birinci önceliğimiz, halkımızın sağlığı ve huzurudur” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Denetimin önemli bir amacı da, kayıt dışı ekonomik faaliyetlerin önlenmesi. Böylece esnaflarımızın da haklarını koruyarak haksız rekabetin önüne geçmiş oluyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yılmaz, bu denetimlerin devam edeceğinin de altını çizerek, “İlçe genelinde olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşlarımız, Belediyemizin 322 72 00/1270 numaralı telefonunu 24 saat arayıp şikâyetlerini bildirebilir.” dedi.