GÜNDEM

TOROSLAR'DA KESİNTİSİZ TEMİZLİK

Haber Tarihi : 27/12/19

Toroslar Belediyesi, ilçenin daha temiz olması ve halkın daha sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmesi için temizlik çalışmalarını sistemli ve programlı bir çalışmayla yürütüyor.

Hizmette kalite anlayışıyla çalışan Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü fiziki belediyecilik çalışmaları kapsamında temizlik işlerini mekanik süpürge kullanarak yapıyor.

Çalı ve plastik süpürge ile yapılan rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra sokak temizliğini, temizlik sırasında toz çıkarmayan, kum, kırık cam, kağıt, yaprak, küçük çivi, vida, izmarit ve benzeri çöpleri de haznesinde toplayabilen mekanik süpürücülerle daha hızlı gerçekleştiriyor.

“Her Gün 5 Mahallenin Tüm Sokakları Temizleniyor”

“Temiz Bir Çevre, Yaşanabilir Bir Dünya” anlayışıyla yapılan çalışmalar çerçevesinde her gün 5 mahallenin tüm sokakları Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından mekanik süpürücülerle temizleniyor.

Başkan Yılmaz, "Özveriyle Çalışıyoruz"

Çevre temizliği konusunda çok hassas olduklarını kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Bu kent bizim, hepimizin. İstediğiniz kadar yatırım ve hizmet yapın. Yaşadığımız yer temiz olmazsa bu çalışmalar bir anlam ifade etmez. Vatandaşlarımızın hijyenik ve sağlıklı ortamlarda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak amacıyla özveriyle çalışıyoruz" dedi.

Başkan Yılmaz, "Toroslar Belediyesi olarak daha hızlı ve verimli hizmet sunabilmek adına teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Araç filomuzu bu noktada yeniliyoruz. Belediyemizin tüm birimlerinde olduğu gibi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizle İlçemizde yoğun bir temizlik seferberliği yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle daha Temiz bir Toroslar için mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.