GÜNDEM

TOROSLAR'DAN MUAY THAİ SPORUNA DESTEK

Haber Tarihi : 24/12/19

Toroslar Belediyesi'nin de destek verdiği Alkayış Fight Arena-9 Muay Thai Şampiyonlar Gecesi, dünya şampiyonlarını bir araya getirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Edip Buran Kapalı  Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyonayı izleyenler arasındaydı. Tribünlerin tamamen dolduğu gecede kıyasıya bir mücadele gerçekleşirken, Mersin taraftarları sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Başkan Yılmaz'a olan sevgilerini tezahürat ve alkışlarıyla gösterdi.

Başkan Yılmaz, Şampiyon Alkayış'a Altın Kemerini Taktı

Avrupa Şampiyonluk Kemeri Unvan maçında 51 kilogramda ringde olan Funda Alkayış,Yunan rakibi Foteını Nanou'yu yenerek altın kemerin sahibi oldu. Müsabaka sonrası ringe çıkan Başkan Yılmaz, Alkayış'ı tebrik ederek altın kemerini taktı.

Ödül törenin ardından şampiyonlar gecesinin organizatörü Ali Alkayış, Mersin'de Muay Thai sporuna sunduğu katkılarından dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkür plaketi takdim etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da kentte düzenlenen her  türlü spor faaliyetinin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Türkiye'yi temsil eden Mersinli Sporcu Funda Alkayış'ın elde ettiği başarının gurur verici olduğunu söyledi.

Spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Yılmaz, "Mersin'de ve Toroslar'da dünya çapında spor organizasyonlarının gerçekleşmesi bizleri mutlu ediyor. Toroslar Belediyesi olarak bu organizasyonlara imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Avrupa Şampiyonluk Kemerinin sahibi Funda Alkayış da Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Ben bugüne kadar bu kadar fazla desteği bir arada ilk defa gördüm. Sayın Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a ve destek veren herkese  teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.