TOROSLAR’DA KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Haber Tarihi : 13/12/19

Toroslar Belediyesi, ilçede bulunan kaldırım ve yaya yollarında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde yolların iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Çukurova, Akbelen, Osmaniye ve Aladağ Mahallelerinde kaldırım düzenleme çalışması yaptı.

Toroslar’ın kaliteli ve konforlu yollara kavuşması amacıyla hizmetler yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Çözüm odaklı iş planımız belli bir program dâhilinde ilerliyor” dedi.

“Ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla başlattığımız kaldırım düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diyen Başkan Yılmaz, “Belediye olarak tüm mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz üst yapı, çevre güzelleştirme ve temizlik hizmetleri çerçevesinde yayalarımızın güvenliği için de kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Toroslarımızda geniş yelpazede sürdürdüğümüz asfalt serimi, kilit parke taşı döşeme ve yol bakımı gibi üst yapı çalışmaları ile yollarımız istenilen seviyeye ulaşacak” diye konuştu.