GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRETMENLERE MEKTUP

Haber Tarihi : 22/11/19

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Toroslar’da görev yapan 3700 öğretmene mektup yazdı.

Mektubunda öğretmenlere, “Geçmişin öğreticisi,  geleceğin kurucusu olan sizler; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle; ‘Milletleri kurtaran, Cumhuriyet’in başarısını göğüsleyen, yüksek karakterli nesiller yetiştiren’ en önemli kişilersiniz” diyen Başkan Yılmaz, ilçede bulunan 135 okul öğretmenine tek tek mektup göndererek, günlerini kutladı.

Başkan Yılmaz mektubunda, “Sizler, bu meşakkatli görevi ifa ederken, karşınıza çıkan engellerin el birliği ile aşılabilmesi adına, Toroslar Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve yanınızda olacağız.” dedi.

“Hizmetlerimizin Odağında Eğitim Var”

Her daim eğitimin ve eğitimcinin yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Her zaman öğrenci olarak kalan, hayat boyu öğrenme prensibini benimseyen bir anlayışla Toroslarımıza en güzel hizmeti vermek için çabalarken; hizmetlerimizin odağına eğitimi aldığımızı bilmenizi isterim. İyiye ve güzele dair ne varsa ilçemiz ve çocuklarımız için birlikte başaracağımıza olan inancımız tam. Bu duygu ve düşüncelerle size sağlıklı, huzur dolu bir ömür, güzel bir gelecek ve yaptığınız özverili çalışmalarda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; ebediyete intikal eden tüm şehitleri ve bilhassa bayrağımızın dalgalandığı her yerde şanla, şerefle görev yapmakta iken şehit olan öğretmenleri rahmet ve minnetle andıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.