TOROSLAR, ATASINI DUALARLA ANDI

Haber Tarihi : 11/11/19

Toroslar Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümü dolayısıyla mevlid okuttu.

Akbelen Mahallesi’nde bulunan Hz. Hamza Camiinde, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına; MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel, Toroslar Kent Konseyi Başkanı Ümit Erşan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Yılmaz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 81’inci yılında şükran, özlem ve minnetle andıklarını belirterek, “Bugün bu topraklarda özgürce yaşıyorsak bunu Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Bu ülkeyi bize vatan yapan başta Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin ruhları şad olsun.” dedi.

Başkan Yılmaz, Mevlid-i Şerifin ardından vatandaşlara lokum ikramında bulundu.