GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, MUHTARLARLA BULUŞTU

Haber Tarihi : 21/10/19

“Muhtarlarımızla güçlü iletişime önem veriyoruz.”

Toroslar Belediyesi, mahalle muhtarlarını hizmet içi eğitim seminerinde ağırladı. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen programda; Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz muhtarlarla bir araya geldi.

Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu eğitim seminerinde, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması amaçlanırken, muhtarlar hem keyifli zaman geçirdi hem de mevzuat ve sahip oldukları haklar konusunda da bilgilendirildi. Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitim semineri yoğun ilgi görürken, Başkan Yılmaz’ın da eşlik ettiği uygulamalı çalışmalarda renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Mahalle muhtarlarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Birlik ve beraberlik sağlandığı zaman başarının kaçınılmaz olduğunu biliyoruz. Önemli olan bir ekip çalışmasıdır. Sizlerle birlikte ortak çalışmalar yapmamız mahallelerimizde yaşanan sıkıntıları,  talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturmamız bakımından önemli bir yere sahip.” dedi.

“Toroslarımızdaki Uyumun Güzel Hizmetlere Vesile Olmasını Dilerim”

Başkan Yılmaz; “Siz değerli muhtarlarımız, vatandaşla doğrudan temas kuran insanlarsınız. Mersin’in merkez ilçeleri arasında en kalabalık ilçesiyiz. Burada sizlerle bir araya gelerek hem muhtarlar gününüzü kutlamak hem de sohbet ederek taleplerinizi dinlemek ve birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Beraber ne kadar çok vakit geçirirsek, bilgi alışverişi yaparsak, birbirimizi ne kadar çok anlarsak başarı o kadar kaçınılmaz olur. İletişim çağı hızlandı. Yaptığımız her işin bir geri bildirimi var. Bu geri bildirimlere göre yeni çalışmalar yapmamız lazım. Süreçlerimizi gözden geçirip, nasıl daha faydalı olabiliriz ve verimi daha nasıl arttırabiliriz bunun için kafa yoruyoruz. Biz, 300 bin kişilik bir aileyiz. Bu aile içerisindeki evde bakıma muhtaç bir vatandaşımızın ya da engelli bir kardeşimizin ihtiyaçlarına da ulaşabilmeyi hedefliyoruz. Sizin her talebiniz mutlaka sistemimize giriyor ve buna göre planlama yapılıyor. Sizlerin vasıtasıyla Toroslar halkımıza vereceğimiz hizmetlerin hızını ve kalitesini yükseltmek istiyoruz. Toroslar için en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimiz bozmasın.19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü en kalbi duygularımla kutluyorum.”dedi.