TOROSLAR, KENT MOBİLYALARINI ÜRETİYOR

Haber Tarihi : 15/10/19

Toroslar Belediyesi, kent mobilyalarını kendi üretim atölyelerinde imal ediyor.

Bank, kamelya ve piknik masaları gibi üretimi yapılan mobilyalar ihtiyaç duyulan yerlere yerleştirilerek vatandaşların kullanımına sunuluyor. Üreten belediyeciliğe en güzel örneklerden biri olan Toroslar Belediyesi bu çalışmasıyla vatandaşların beğenisini kazanırken sosyal alanların zenginleşmesini de sağlıyor.

“Üretimin kendi bünyemizde yapılmasını çok önemsiyoruz.” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Toroslar’ın daha modern ve yaşanabilir bir ilçe olması hedefiyle çalışmalar yürütüyoruz.” ifadesini kullandı.

Başkan Yılmaz, “Üretim atölyelerimizde kent mobilyalarını üreterek belediyemizin iş gücü kalitesini ortaya koyuyor aynı zamanda yerleştirdiğimiz ürünler ile ilçemizi daha güzel, estetik bir görüntüye kavuşturuyoruz. Satın almak yerine üretim yaparak da tasarruf etmiş oluyoruz.” diye konuştu.