GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ’A MUHTARLARDAN DESTEK

Haber Tarihi : 26/09/19

Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Toroslar mahalle muhtarlarının da katıldığı ziyarette ilçede yapılan çalışmalar ve hayata geçirilecek olan projeler konuşuldu.

Ziyarette yerel yönetimler ile halk arasındaki en önemli yöneticilerin muhtarlar olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Muhtarlarımız mahallelerde bizleri temsil eden en önemli merci. Halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla çalışıyoruz. Muhtarlarımızın da vatandaşların isteklerini bizlere hızlı bir şekilde iletmeleri, bizleri hizmet noktasında destekliyor. Bu yolda hep birlikte ilerlemeye devam edeceğiz. Bu anlamlı ziyaretleri için Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Ergün Ünlü’ye, dernek yönetim kuruluna ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Desteğiniz bizim için önemli” ifadelerini kullandı.

Ünlü, “Projeler Toroslar’a değer katacak”

Dernek Başkanı Ünlü ise, “Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’ı, Toroslar’da görev yapan muhtarlarımızla birlikte ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın başkanımızın projeleri Toroslar’a değer katacak şekilde. Bizler de el ele verip Toroslarımıza sahip çıkacağız. İlgi ve alakasından dolayı başkanımıza ve davete icabet eden muhtarlarımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Tüm Mersin Muhtarları Derneği Başkanı Ünlü, dernek yönetimi ve mahalle muhtarları ile hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Yılmaz, hemşerilerini tek tek uğurladı.