GÜNDEM

TOROSLAR’DAN, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İLE GAZİLERE ÜCRETSİZ BİYOMETRİK FOTOĞRAF İMKANI

Haber Tarihi : 22/12/16

Toroslar Belediyesi; şehit ve gazi aileleri ile gazilere ücretsiz biyometrik fotoğraf çektirme imkanı sağlıyor.

Şehit ve gazi aileleri ile gaziler; yeni yıl ile birlikte tüm illerde, başvurusu alınmaya başlanacak yeni çipli kimlik kartları için gereken biyometrik fotoğraflarını, Toroslar Belediyesi ile Stüdyo Anı işbirliğinde ücretsiz çektirebilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ücretsiz biyometrik fotoğraf çekiminden faydalanmak isteyen şehit ve gazi aileleri ile gazilerin; Kuvva-i Milliye Caddesi, Kuvva-i Milliye İlkokulu karşısında bulunan Stüdyo Anı’ya başvurabileceklerini söyledi.

Şehit ve gazi aileleri ile gazilere minnet borçlarını asla ödeyemeyeceklerini dile getiren Başkan Tuna, sosyal belediyecilik örneklerinden biri olan bu çalışma ile onlara bir nebze de olsa katkı sağlamak istediklerini vurguladı.

Başkan Tuna:  “Biz, ne tarihimizi ne de geçmişimizi unutturmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugünlerde yine kınalı kuzularımızı kara toprağın bağrına veriyoruz. İnşallah bir daha şehit ve gazi haberleri ile ciğerlerimiz yanmaz. Bu toprakları kanlarıyla bize vatan yapan başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.