GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ; “EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Haber Tarihi : 18/07/19

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; ‘Mersin’in yatırımda, üretimde, istihdam ve ekonomide daha da büyümesi en büyük hedefimizdir.’ dedi.

Başkan Yılmaz, Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri ile makamında bir araya geldi.

Mersin’in geleceğine yön verecek olan çevre ve imar planları ile kentsel dönüşüm konularının masaya yatırıldığı ziyarette; kent ekonomisine ve büyümesine katkılar sunan MERYAP yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Yılmaz, kurumlar arası işbirliği ve istişarenin kentin yararına olacağına dikkat çekti.

“El birliğiyle çalışacağız.” diyen Başkan Yılmaz; İmar konusundaki sıkıntıların bir an önce aşılması temennisinde bulunarak; plansız yapılaşmanın kentin en önemli problemlerinin başında geldiğini belirtti. Başkan Yılmaz, bu anlamda ruhsatsız ve imara aykırı yapılan yapılarla mücadele konusuna önem verdiklerini söyledi.

Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci de Başkan Yılmaz’a görevinde başarılar dileyerek, yapı sektörüne sunacağı katkılar için kendisine teşekkür etti.

 İmar planlarının bir an önce Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri Meclislerinden geçmesini istediklerini kaydeden Ekinci, kentin yapısal anlamda önünün açılmasını istediklerini söyledi.

Ekinci; “İmar planları, kentimizin gelişimini sağlayacak önemli adımlardır. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz ile uyum içerisinde çalışacağımıza eminiz. Kendisine bizi ağırladığı için teşekkür ederiz.” dedi.

İnşaat sektörünün sorunlarının da konuşulduğu ziyaret sırasında Ekinci, Başkan Yılmaz’a üzerinde Ulu Önderimiz Atatürk’ün resminin bulunduğu bir tablo hediye etti.