GÜNDEM

TOROSLAR’DA YÜZME KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Haber Tarihi : 27/06/19

Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda, çocuklar hem yüzme öğreniyor hem de doyasıya eğleniyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her fırsatta çocukların ve gençlerin sportif faaliyetlere yönelmeleri ve farklı branşlarda kendilerini geliştirmelerine önem gösteriyor. Spor dallarına yönelen çocukları bu konuda her zaman destekleyeceğini söyleyen Başkan Yılmaz, yüzme kursuna gösterilen yoğun ilgiden de memnun olduğunu dile getirdi.

25 Haziran Salı günü ilk etabı başlayan yüzme kursunda yaklaşık 1500 öğrenciye haftanın 4 günü gruplar halinde eğitimler veriliyor. Alanında uzman yüzme antrenörleri eşliğinde verilen temel yüzme eğitimlerine 7-18 yaş grubu öğrencileri katılırken kursiyerler çeşitli oyunlar ve aktivitelerle nefes kontrolü ve yüzme becerileri kazanıyor.

Başkan Yılmaz, “En İyi Hizmeti Sunmak İçin Titizlikle Çalışıyoruz”

Çocukların sportif faaliyetlere yönelmeleri ve yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerine önem verdiğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Kompleksimizde hem yüzme hocamız hem de cankurtaran eğitimi almış olan arkadaşlar görev yapmakta. Yaz aylarında tatillerini yüzme öğrenerek değerlendirmek hem de sportif faaliyetlerle meşgul olmak isteyen çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi hizmeti sunmak için titizlikle çalışıyoruz.” ifadesine yer verdi.

Vatandaşlar da Başkan Yılmaz’a sunduğu bu hizmetten dolayı teşekkür etti.