GÜNDEM

TOROSLAR’DA YOL BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Haber Tarihi : 15/06/19

Vatandaşların Kaliteli ve Kesintisiz Ulaşım Sağlamalarını İstiyoruz

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Mustafa Kemal Mahallesi’nde sathi kaplama asfalt çalışması ve Arpaçsakarlar Mahallesi’nde ise yol açımı çalışması gerçekleştirildi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “İlçe merkezinde yaptığımız çalışmaların yanı sıra yaylalara ulaşımı sağlayan yollarda da iyileştirme çalışmaları yaparak vatandaşların kaliteli ve kesintisiz ulaşım sağlamalarını istiyoruz” dedi.

Ekiplerin özverili bir şekilde sürdürdüğü çalışmaların belli bir planlama ve organizasyon doğrultusunda gerçekleştirildiğini ve merkeze uzak mahallelerde de vatandaşların isteklerini yerine getirmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Hemşerilerimizin ulaşımlarını rahatça sağlayabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaları belli bir program dahilinde yaparak tespit edilen eksiklikleri tamamlayacağız. Mahallelerimizde, yerleşim bölgelerinin ve bağlantı yollarının çalışmaları ve yayla yollarının büyük bir kısmında çalışmalar tamamlandı. Kalan kısımlarda da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek” şeklinde konuştu.