GÜNDEM

Tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun

Haber Tarihi : 01/06/19

BAŞKAN YILMAZ: “BAYRAMLAR GÜZEL GÜNLERİN MÜJDELEYİCİSİ”

Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, Mersinli hemşerilerinin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Yılmaz, bayramların insanları birbirine yakınlaştırdığına vurgu yaparak, “Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bu mübarek günleri unutulmaz kılmak için Toroslar’da her gün farklı bir mahallede vatandaşla bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Çeşitli etkinlikler düzenleyerek eski Ramazan gecelerini yaşatmayı amaçladık. Bunu da çok şükür başardığımıza inanıyorum. Şimdi de Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Bayramlar çok özel günlerdir. Bu günlerde dini ve milli duygularımız perçinleşir, birlik ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu da tüm aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak daha da anlamlı hale getirmeliyiz. Mübarek Ramazan Bayramı’nın güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın bütün insanlığa sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.