BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Haber Tarihi : 31/05/19

BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkan Yılmaz, mübarek Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde Park ve Bahçeler, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlükleri ile idari binada hizmet veren personeliyle bir araya geldi.

Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma programında personeliyle tek tek tokalaşan Başkan Yılmaz, personeline  aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ediyoruz. Allah’ın izniyle Bayrama kavuşacağız. Allah yaptığınız ibadetleri ve tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bizlerle beraber aynı heyecanı paylaşan, koşan, yanımızda olan tüm çalışma arkadaşlarımızın gönlümüzde ve yanımızda yeri var. İnşallah hep beraber güzel işler yapacağız. Kadir Gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyorum” dedi.