GÜNDEM

TOROSLAR’DA BAHÇE YOLLARI HASATA HAZIRLANIYOR

Haber Tarihi : 22/05/19

TOROSLAR’DA BAHÇE YOLLARI HASATA HAZIRLANIYOR

Toroslar Belediyesi, hasat zamanı öncesinde kış şartları nedeniyle tahrip olan bahçe yollarında bakım ve onarım çalışmalarını başlattı. Yapılan çalışmalarla birlikte bozulan yollar, çiftçilerin hasat zamanına hazırlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, İlçe merkezinin yanı sıra yaylalarda gerçekleştirdikleri yol düzenleme çalışmalarını havaların ısınmasıyla yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz; “Özellikle yaylalarımızda yoğun kar yağışının yaşandığı bir kış mevsimi geçirdik. Yayla sezonu öncesinde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kış şartlarından dolayı tahrip olan yollarımızda bakım çalışması yapıyoruz. Bunun yanı sıra çiftçilerimizin tarla ve bahçelerine rahat ulaşabilmesi için arazi yollarını da düzenleyerek hasat dönemine hazırlıyoruz. Tüm mahallelerimizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir tempoda planlı bir şekilde sürdürüyor. Hedefimiz İlçemizin her noktasına kaliteli ve modern hizmet götürmektir” dedi.