BAŞKAN YILMAZ, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NI KUTLADI

Haber Tarihi : 30/04/19

BAŞKAN YILMAZ, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NI KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, alın teri ve emeğin en yüce değer olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Ülkemizin kalkınmasında ve daha üretken hale gelmesinde bir lokomotif görevi üstlenen tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve hayat standartlarının yükselmesi isteğinin alın teri ile ekmeğini kazanan tüm çalışanların en temel hakkı olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz.Belediyemizi de bu anlayışla yöneteceğiz. Belediye olarak çalışanlarımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. İşçilerimizin iş güvenliğine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek vereceğiz.Bu vesileyle tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum.Aynı zamanda bu anlamlı günün Ülkemizin barış ve huzuruna,  kardeşliğine katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi.