GÜNDEM

BAŞKAN TUNA'DAN MAÇA DAVET

Haber Tarihi : 15/11/18

TOROSLAR’IN KADIN BASKETBOL TAKIMI, FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ’NÜ KONUK EDİYOR

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu Bayanlar Basketbol Ligi mücadelesinde; Fenerbahçe Spor Kulübü’nü konuk ediyor.

Toroslar’ın perileri, 17 Kasım Cumartesi günü saat: 12.00’de Çağdaşkent Mahallesi’ndeki 7.Bölge Spor Salonu’nda güçlü rakibi Fenerbahçe Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Maç için hazırlıklarını tamamlayan Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Mersinlilere güzel bir basketbol karşılaşması sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Tuna, Tüm Mersinlileri Maça Davet Etti

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm Mersinlileri 17 Kasım Cumartesi günü Toroslar Belediyesi Spor Kulübü ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında gerçekleşecek karşılaşmayı izlemeye davet etti.

Teknik sorumlusundan sporcusuna kadar tüm takıma başarılar dileyen Başkan Hamit Tuna; “Toroslar Belediye Spor Kulübü olarak basketbol branşında da koyduğumuz hedefe ulaşmış durumundayız. Kızlarımızın her zaman yanlarında olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Takımımızın, bu karşılaşmadan da iyi bir sonuç alacaklarına inanıyoruz. Takımımıza başarılarının devamını diliyor, sporcularımızın üzerinde büyük emeği olan hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.