ULU ÖNDER ATATÜRK, ÖZLEM VE SAYGIYLA ANILDI

Haber Tarihi : 10/11/16

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Mersin’de düzenlenen törenlerle anıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin protokolünün de hazır bulunduğu Cumhuriyet Meydanı’ndaki anma törenine katılırken, Toroslar Belediyesi hizmet binası önünde de bir tören düzenlendi.

Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlayan programa, Toroslar Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kılıç, belediye personeli ve çevredeki vatandaşlar da katıldı. Çelenk sunumunun ardından program, saatler: 09.05’i gösterdiği anda siren sesi eşliğinde saygı duruşu ile devam etti. Akabinde İstiklal Marşı okunarak, bayraklar yarıya indirildi.

10 Kasım resmi töreninde Milli Mücadelemizin lideri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78’inci yıldönümünde özlem ve saygıyla yâd edildi.