BAŞKAN TUNA,ÜNİVERSİTE ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

Haber Tarihi : 29/06/18

"Gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz”

Toroslar Belelediye Başkanı Hamit Tuna, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek üniversite adaylarına başarılar diledi.

YKS’nin gençlerin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Ülkemize ve kentimize önemli hizmetler vereceğine inandığımız geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin büyük bir azim ve özveriyle hazırlandıkları ve bu hafta sonu girecekleri Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’ndan emeklerinin karşılığını alacaklarına inancım tamdır.Bu vesileyle değerli öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında yer alan kıymetli ailelerimizin sınav heyecanını yürekten paylaşıyor, sınava girecek tüm adaylarımıza başarılar dilyorum” dedi

Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir sınav geçirmelerini sağlamak amacıyla belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını belirten Başkan Tuna, İlçe halkından da gençlerin geleceğini etkileyecek bu önemli sınav süresi boyunca gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.

Başkan Tuna; “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, sınav süresince gürültü kirliliğini önlemek amacıyla gerekli çalışmaları yapacaklardır.İnşallah gençlerimiz, rahat ve huzurlu bir şekilde sınavlarını tamamlarlar ve kendi geleceklerini başarıyla tayin ederler.Ancak sınavı kazanamamakta dünyanın sonu değil. Bizce asıl önemli olan, öğrencilerimizin ailelerine, topluma, yaşadıkları kente, ülkelerine ve insanlığa yararlı birer birey olarak yetişmeleridir.Bizler, gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz” dedi.