GÜNDEM

BAŞKAN TUNA,24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE OYUNU KULLANDI

Haber Tarihi : 24/06/18

BAŞKAN TUNA, 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE OYUNU KULLANDI

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Cumhurbaşkanı ve 27.dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oyunu kullanarak, sonuçların Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

 Belediye Başkanı Hamit Tuna, oyunu kullanmak üzere Yalınayak Mahallesi’nde bulunan  Yalınayak Ortaokuluna geldi. Burada 2289 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Tuna, sandık görevlilerine kolaylıklar dileyerek, vandaşlarla sohbet etti.

Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için son derece önemli olduğunu vurguladı.

Seçimleri, demokrasinin düğünlerine benzeten Başkan Tuna; “Bir seçimi daha atlatıyoruz.Seçimler, demokrasinin düğünleri gibidir.Demokrasiye ve bu kültüre inanmış bir milletin özellikle bugün herkesin gelip oy kullanması gerekir.Ülkemiz, Cumhurbaşkanlığı hükümet modeli ile yeni bir sisteme giriyor. İnşallah, Ülkemiz için hayırlı olur. Bürokrasinin ağırlığı ve hantallığı inşallah bu sistemle giderilir.Türkiye muasır medeniyet seviyesinin üzerinde Ülke olma yolunda hızla ilerler.Elimizden geldiğince milletvekillerimizle ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, bu sistemi anlattık.Bugün milletin iradesi sandığa yansıyacak.Bu irade kaçınılmaz bir gerçektir ve herkes bu iradeye saygı duymak durumundadır.Bu vesileyle bu yeni sistemin ve seçimin vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza hayırlı olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor, herkesi oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Tuna daha sonra, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ile birlikte İlçedeki okulları ziyaret ederek, sandık ve güvenlik görevlilerine kolaylıklar diledi ve vatandaşlara da seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.