GÜNDEM

BAŞKAN TUNA, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Haber Tarihi : 15/06/18

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşlarla bayramlaştı.

Mübarek Ramazan Bayramı Namazını, Zeki Ayan Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Zafer Camii’nde kılan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, namaz çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun üst düzeye çıktığı, dargınların barıştığı özel ve önemli günler olduğunu hatırlatan Başkan Tuna: “Küskünlerin barıştığı, dargınlıkların sona erdiği, güzel günlerin müjdecisi olan bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın ardından İslam Alemi’ne bir hediye olan Mübarek Ramazan Bayramını eda etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Tuna: “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kara toprağın bağrına düşen tüm şehitlerimizi Mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. İnsanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileğiyle, tüm hemşerilerimin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hamit Tuna, bayram öncesinde vatandaşların bayramlarını huzurlu bir şekilde geçirebilmesi amacıyla belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını da sözlerine ekleyerek: “Bayram süresince ekiplerimiz görev başında olacaklar. Vatandaşlarımız her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde belediyemizin 322 72 00 / 1270 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler” dedi.