GÜNDEM

BAŞKAN TUNA’DAN MGC’YE ZİYARET

Haber Tarihi : 22/05/18

Toroslar Beklediye Başkanı Hamit Tuna, geçtiğimiz haftalarda Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Toroslar Beklediye Başkanı Hamit Tuna, geçtiğimiz haftalarda Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Turgay Demirtaş ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin basın camiası ile sürekli diyalog halinde olduklarını kaydederek: “Toroslar Belediye Başkanı olarak yeni seçilen MGC Başkanı ve değerli yöneticilerine hayırlı olsun ziyartetine geldik. Özellikle Belediye Başkanları olarak bizlerin yaptıklarını kamuoyuyla buluşturma yönünde yerel basın bizim için çok önemli. Çalışma şartlarını da biliyoruz. Zorluklar içerisinde mesleğini icra etmeye çalışan arkadaşlarımız var bu yapının içerisinde. Dileriz Turgay Başkanımız bütün basın camiasını bir çatı altında birleştirir. O uzklaşmacı kişiliği ve kimliği var. Bizimde basınla aramız hep iyi oldu. Nihayetinde biz kamu adına hizmet veren yapılarız. Basında doğruyu doğru şekilde yansıtacak. Bizim yaptıklarımızla ilgili hoyratça olmayan bizi doğru yöne sevk edecek her türlü öz eleşitiriye de açığız” dedi.

Amaçlarının görev süreleri içerisinde Mersin’i dünyaya tanıtmak olduğunu vurgulayan Başkan Tuna: “Amacımız görev yaptığımız dönem içerisinde bu kenti dünya kenti yapmak, daha iyi yerlere getirmek. İnsanların yaşam kalitesini yükseltmek, daha çağdaş ve medeni ortamlarda yaşamalarını sağlamak. İşte bu güzellikleri de tanıtacak olan siz değerli gazeteci arkadaşlarımızsınız. Bu vesile ile yeniden Sayın Başkana ve Yönetim Kurulu Üyelerine görev yapacakları dönem içerisinde başarılar diliyoruz. Belediye olarakta Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin her zaman yanındayız. Bu vesile ile tüm gazeteci arkadaşlarımızın Ramazanlarını tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş ise: “Sayın Başkanımız hoş geldiniz. Biz de Mersin’de bazı değişiklikler yapacağız. Cemiyeti yeni devraldık. Projelerimiz var. İnşallah bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu yapının Mersin’in istediği gibi bir cemiyet olmasını sağlamak için geldik. Öncelikle kurum ve kuruluşları yanımıza alacağız. Bizde hizmet etmek için Cemiyetin başına geldik. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla çok iyi projelerimiz var. Bunu zamanla Mersin’de görecek” dedi.