BAŞKAN TUNA'NIN 19 MAYIS MESAJI

Haber Tarihi : 17/05/18

“GENÇLERİMİZ; BUGÜNÜN SİGORTASI, GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Milli mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs tarihinin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine bayram olarak armağan edildiğini vurgulayan Başkan Hamit Tuna; “Bu anlamda gençlerimiz bugünlerin sigortası, geleceğimizin teminatıdır.Ulu Önderimizin  Türkiye Cumhuriyeti’ni emenat ettiği yarınlarımızın güvencesi gençlerimize güveniyoruz.Ülkemizin geleceğe taşınması için özveriyle çalışacaklarına inanıyoruz” dedi.

Gençlerine önem veren milletlerin geleceğe umutla ve güvenle bakabildiğini belirten Başkan Tuna; “Biz de Toroslar Belediyesi olarak, fiziki olarak sporcu kimlikleriyle öne çıkan, beyni bilgi ile dolu, bilgi çağının bütün teknolojik gelişmişliklerini bilen, uygulayan ve aynı zamanda bizi millet yapan değerleriyle bütünleşmiş bir gençlik yetiştirmeye çalışıyoruz. Çalışma yol haritamızda da her zaman bunu işaret ediyoruz.Gençlerimiz şunu iyi bilmelidirler ki; sevgi, saygı ve hoşgörü içinde üstesinden gelinmeyecek bir zorluk yoktur.Türk gençliğinin bugüne kadar olduğu gibi bundan  sonra da Ata’sının emaneti Cumhuriyete sahip çıkacağına inancımız tamdır.Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.