GÜNDEM

AZAM ALİ VE NİYAZ GRUBU TOROSLAR'DA

Haber Tarihi : 03/05/18

DÜNYACA ÜNLÜ ETNİK CAZ SANATÇISI AZAM ALİ TOROSLAR’DA KONSER VERECEK

Toroslar Belediyesi,  bu yıl 17’nci kez sanatseverlerle buluşan Mersin Uluslararası Müzik Festivali Kapsamında; dünya festivallerinin yeni gözde müzik toplulukları arasında yer alan Niyaz Featuring Azam Ali’yi Toroslar’da ağırlayacak.

Farsçanın yanı sıra Türkü ve deyişlere getirdiği farklı yorumlarıyla dikkat çeken dünyaca ünlü sanatçı Azam Ali ve Niyaz grubu, 6 Mayıs Pazar günü saat:20.00’de Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatroda sahne alacak.

“Bu kenti, sadece ulusal değil uluslararası bazda da sanatla, kültürle ve sporla öne çıkartmak bizlerin elinde” diyen Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye olarak Mersin Uluslararası Müzik Festivaline her yıl olduğu gibi bu yılda destek olduklarını söyledi ve organizasyonda emeği geçen festival yönetimine teşekkür etti.

 Festival etkinlikleri kapsamında Dünyaca ünlü etnik caz sanatçısı Azam Ali ve Niyaz grubuna Toroslar’da ev sahipliği yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Hamit Tuna, ücretsiz olarak gerçekleştirecekleri konsere tüm Mersin halkını davet etti.