GÜNDEM

ARPAÇSAKARLAR MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT

Haber Tarihi : 16/01/18

ARPAÇSAKARLAR MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT

Toroslar Belediyesi’nin, daha yaşanılabilir bir kent hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği asfalt serim ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Korukent Mahallesi’ndeki Mersin Şehir Hastanesi ile Arpaçsakarlar Mahallesi arasındaki yolda finişer marifetiyle sıcak karışım asfalt çalışması yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Şehir Hastanesi’nin bölgeye ayrı bir katma değer kazandırdığını belirterek; “Trafik akışının daha emniyetle bir şekilde gerçekleşmesi ve yollarımızın daha modern bir görünüme kavuşması için Mersin Şehir Hastanesi ile Arpaçsaklar Mahallemiz arasındaki güzergâhta sıcak asfalt çalışması yaptık. Finişer serim, sathi kaplama ve yol onarım ekiplerimizle ilçemizdeki eksiklikleri tarayarak, hizmetlerimizi aciliyet sırasına göre gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızdan gelen talepleri de en kısa sürede karşılayarak özellikle yoğun yağışlardan mağdur olmamaları için gece gündüz çalışıyorlar. Arpaçsakalar Mahallemizdeki bu yolumuzda aciliyet sırasına koyduğumuz hizmetlerimizden bir tanesiydi. Yolumuzun, mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi

 Mahalle sakinleri de yapılan bu çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Toroslar Belediye Başkanı Hami Tuna’ya teşekkür ettiler.