GÜNDEM

TOROSLAR’IN PERİLERİ, LİG’DE LİDER

Haber Tarihi : 13/11/17

TOROSLAR BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Türkiye Kadın Basketbol Bölgesel 3. Ligi’nde mücadele eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda Batman İl Özel İdare Spor Kulübü’nü 66-34 mağlup ederek yenilgisiz bir şekilde yoluna  devam ediyor.

 Oldukça çekişmeli geçen maç öncesinde her iki takımın oyuncuları maça; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıldönümü nedeniyle Atamızın anısına ithafen ‘Atam İzindeyiz’ ‘Şehitler Ölmez’ pankartıyla çıktı.

Genç kadrosu ve deneyimli ekibiyle Lig’de dikkat çeken Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol takımı, konuk olduğu Batman İl Özel İdare Spor Kulübü’nü 66-34 mağlup ederek, galibiyet serisine devam etti. Alınan bu sonuçla birlikte Lig’de lider konumunda bulunan Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol takımı, önümüzdeki hafta sonu 7’inci Bölge Kapalı Spor Salonu’nda Şanlı Urfa DSİ Spor’u ağırlayacak.

 Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol takımını aldıkları bu önemli galibiyetten dolayı tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise takımın lig’de lider konumunda yoluna devam etmesinin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirterek; “Tüm sporcularımızı takımımızın antrenörü Sayın Mehmet Ali Alagöz’ün nezdinde tebrik ediyor, eğitim hayatlarıyla bu başarılarının devamını diliyorum. Toroslar Belediye Spor Kulübü olarak basketbol branşında da koyduğumuz hedefe ulaşmış durumundayız. Kızlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

.