GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESPOR, FARKLI GALİP 7-0

Haber Tarihi : 09/10/17

TOROSLAR BELEDİYESPOR, FARKLI GALİP 7-0

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Toroslar Belediyespor, kendi sahası ve seyircisi önünde çıktığı Lig’in 4’üncü maçında rakibi Reşadiyespor’a şans tanımayarak, farklı galip geldi.7-0

 Koray Aydın Stadı’nda oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Torolar Belediyespor,  ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.

Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna’nın da izlediği karşılaşmanın ikinci devresinde de oyun kontrolünü elden bırakmayan Toroslar Belediyespor, Mehmet, Cumali, Muzaffer ve Sait’in ayağından üst üste bulduğu gollerle sahadan 7-0’lık skorla galip ayrılan takım oldu.

Maçın ardından bir açıklama yapan Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna;  teknik heyete, kulüp yöneticilerine ve sporculara oynanan futboldan dolayı teşekkür ederek, şampiyonluk yolunda galibiyet serisinin önümüzdeki haftalarda da süreceğine inandıklarını söyledi.

 Başkan Tuna; “Geçtiğimiz hafta Akdeniz Gücü karşılaşmasından mağlup ayrılan takım olmuştuk. Şampiyonluk iddiası olan bir takım olarak bu mağlubiyet bizi yaralamıştı. Takımımız bu maç için çok bilendi ve bu haftaki müsabakanın sonucu ise bol gollü net bir galibiyet oldu. Ekip ruhu içerisinde inşallah önümüzdeki maçlardan da güzel bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum. Ortaya koydukları futbol ve galibiyetten dolayı da tüm ekibimizi tebrik ediyorum” dedi.

Aldığı bu sonuçla, 7 puanla Lig’in 5’inci sırasında yer alan Toroslar Belediyespor, 15 Ekim Pazar Günü saat: 15.00’de deplasmanda Akdeniz Belediyespor’un konuğu olacak.