GÜNDEM

TOROSLAR’DA BAYRAM SONRASI DETAYLI TEMİZLİK

Haber Tarihi : 06/09/17

TOROSLAR’DA BAYRAM SONRASI DETAYLI TEMİZLİK

Kurban bayramı boyunca temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Toroslar Belediyesi, bayram sonrası da kurban satış ve kesim yerleri ile çöp konteynerlerini detaylı bir şekilde temizliyor.

Kurban bayramı için ilçenin 30 noktasında kurulan kurban kesim yerleri; su ve deterjanla yıkanıp ilaçlandıktan sonra yeniden kullanıma hazır hale getirilirken, çöp konteynerlerine atılan kurban sakatatlarının çevreye verdiği kötü koku ve olası hastalıkları engellemek amacıyla da çöp konteynerleri yıkama aracı ile yıkanarak, dezenfekte edildi.

Halk sağlığını korumak için yapılan temizlik çalışmalarının önemine değinen Toroslar Belediye Başkan Tuna; “Ekiplerimiz, Kurban bayram öncesi ve bayram boyunca yoğun bir mesai harcayarak ilçemizin tertemiz kalmasını sağladı. Bayram sonrası da her türlü haşerenin oluşumunu engellemek ve çevre sağlığını korumak için İlçe genelimizde detaylı bir temizlik çalışması yapıyoruz. Amacımız; halkımıza sağlıklı, huzurlu ve temiz zeminler oluşturabilmektir. Çevre temizliği konusunda duyarlı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, daha nice bayramlara ulaşmayı diliyorum” dedi.