GÜNDEM

KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI

Haber Tarihi : 24/08/17

TOROSLAR’IN KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA FİNAL OYNANACAK

Toroslar Belediyesi’nin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği Köyler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası,  27 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Çavuşlu  ve Ayvagediği Mahalleri arasındaki final karşılaşmasıyla sonuçlanacak.

27 Ağustos Pazar günü saat: 13.00’de Homurlu ve Burhan Mahalleleri arasındaki üçüncülük maçı ile başlayacak müsabakalar yine aynı gün saat:15.00’de gerçekleştirilecek şöhretler karmasının ardından, saat: 17.00’de Çavuşlu ile Ayvagediği Mahalleleri arasında şampiyonun belli olacağı final müsabakası ile sona erecek.

Ayvagediği Mahallesi Futbol Sahası’nda oynanacak maçların ardından yapılacak ödül töreninde ise, ilk 3’e giren ekiplere kupa ve madalya, gol kralına, en iyi kaleciye, en iyi kaptana, en iyi kenar yöneticisine ve en centilmen takıma da ödüller verilecek.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, geleneksel olarak düzenledikleri turnuva ile köyler arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın daha da arttığına dikkat çekerek, tüm sporseverleri; 27 Ağustos Pazar günü Ayvagediği Mahallesi futbol sahasında düzenleyecekleri karşılaşmalara davet etti.

“Öncelikle hedefimiz fair play çerçevesinde müsabakaların oynanmasıdır” diyen Başkan Hamit Tuna, 119 karşılaşmanın yapıldığı turnuvada bugüne kadar centilmence mücadele eden tüm takımlara da ayrıca teşekkür etti.