BAŞKAN TUNA, KADİR GECESİ’Nİ KUTLADI

Haber Tarihi : 20/06/17

BAŞKAN TUNA, KADİR GECESİ’Nİ KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mübarek Kadir Gecesi’nin ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni eden Belediye Başkanı Hamit Tuna, hemşerilerinin ve İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni kutladı.

21 Haziran Çarşamba Günü’nü 22 Haziran Perşembe gününe bağlayan gece idrak edilecek olan Kadir  Gecesi’nin; sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği kutsal bir gece olduğunu ifade eden Başkan Hamit Tuna: “Tutulan oruçlar, yapılan ibadet ve paylaşmayla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ve bayram sevinci ile daha da taçlanmaktadır. Kadir Gecesi, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün öne çıktığı özel bir gecedir. Ramazan ayı boyunca birlik ve beraberliğimizin sembolü iftar yemeklerinde halkımızla aynı sofrayı paylaştık. 11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın da coşku ve heyecanını yaşamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Bayramın müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere insanlığa barış ve hayırlar getirmesini temenni eder, tüm İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.