TOROSLAR ATA’YI ÖZLEMLE ANDI

Haber Tarihi : 10/11/2022

Başkan Yılmaz: Cumhuriyetimizi İlelebet Yaşatacağız

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84'üncü yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Toroslar'da da düzenlenen törenle anıldı.

Toroslar Belediyesi, Ulu Önder Atatürk'ü belediye ana hizmet binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Töreniyle yad etti. Belediye personelinin ve çevredeki vatandaşların hazır bulunduğu törene, geleceğimizin umudu minik çocuklarda katıldı.

Atatürk büstü önünde Belediye Zabıta ekiplerinin araçlarının sirenleriyle başlayan anma töreni, saatler 09.05'i gösterdiği an da saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile devam etti. Belediye önündeki bayraklar İstiklal Marşı okunurken yarıya indirildi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Valiliği’nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği Çelenk Sunma ve Anma Programında kent protokolüyle bir araya geldi.