TOROSLAR, KARABAĞ ZAFERİ’NİN 2’NCİ YILDÖNÜMÜNÜ “AZERİN” KONSERİYLE KUTLAYACAK

Haber Tarihi : 06/11/2022

TOROSLAR, KARABAĞ ZAFERİ’NİN 2’NCİ YILDÖNÜMÜNÜ “AZERİN” KONSERİYLE KUTLAYACAK

“Şarkılarıyla Gönüllere Dokunan Azerin, 8 Kasım’da Toroslar’da Sevenleriyle Buluşacak”

Toroslar Belediyesi, Ermenistan’ın 30 yıllık işgaline son vererek Azerbaycan’ı eski topraklarına kavuşturan Karabağ Zaferi’nin 2’nci yıl dönümünü bu yıl da coşkuyla kutlayacak.

8 Kasım Salı günü saat 20.00’da Çukurova Mahallesi’nde bulunan Anıttepe Parkı’nda düzenlenecek olan program, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin’in konseriyle taçlanacak.

“Karabağ Azerbaycan’dır, Azerbaycan Türkiye’dir”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 8 Kasım’da Anıttepe Parkı’nda düzenleyecekleri Karabağ’ın kurtuluş günü kutlamalarına tüm hemşehrilerini davet ederek; “Biz, tek millet iki devletiz. Azerbaycan’ın, Karabağ’ı Ermenistan işgalinden kurtarmak için verdiği mücadelenin heyecanını halen yüreklerimizde hissediyoruz. Karabağ Azerbaycan’dır, Azerbaycan Türkiye’dir. Karabağ’ın kurtuluş gününü Azerin konseriyle kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi, 8 Kasım Salı günü saat 20.00’da Toroslar Anıttepe Parkımıza bekliyoruz” dedi.