GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ’DAN EMNİYET TEŞKİLATINA KUTLAMA

Haber Tarihi : 10/04/2021

BAŞKAN YILMAZ’DAN EMNİYET TEŞKİLATINA KUTLAMA

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Şahne’ye çiçek takdim ederek, Polis Haftası’nı kutlayan Başkan Yılmaz; “Toplumun huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm emniyet teşkilatımıza minnettarız” dedi.

“Polis Teşkilatımız, Milletimizin Gurur ve Güven Kaynağıdır”

Başkan Yılmaz, Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümünde Toroslar ilçesindeki emniyet mensuplarını da unutmayarak, ilçede görev yapan tüm emniyet mensuplarının isimlerine özel olarak kupa bardak hazırlattı. Başkan Yılmaz’ın hediyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar ve tüm emniyet personeline tek tek takdim edilerek, Polis Haftası kutlandı.

“Tüm güvenlik güçlerimizin özverili ve başarılı çalışmalarıyla gurur duyuyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de önemli vazifeler üstlenen tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum. Biz de belediye olarak güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız. Polis Haftası vesilesiyle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir fedakarlıkla görevlerini sürdüren polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.