GÜNDEM

TOROSLAR'DA İBADETHANELER RAMAZAN AYINA HAZIRLANIYOR

Haber Tarihi : 31/03/2021

TOROSLAR'DA İBADETHANELER RAMAZAN AYINA HAZIRLANIYOR

Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki ibadethanelerde devam ettirdiği temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştırarak, Ramazan ayına hazırlıyor.

Pandemi sürecinin güvenilir ve kontrol altında tutulabilir olması için yaptığı çalışmalarla takdir toplayan belediye, vaka artışlarının önüne geçebilmek adına aldığı tedbirleri daha da sıklaştırdı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; ibadethanelerdeki halılar, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkanarak hijyenik hale getirilirken, Covid-19'a karşı avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor. Koordineli bir şekilde çalışan ekipler, ibadethanelerin çevresinde genel bakım çalışması da yapıyor.

"Hemşehrilerimiz Gönül Rahatlığıyla İbadet Edebilir"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların daha sağlıklı koşullarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik ve dezenfekte çalışması yaptıklarını söyledi.

"Virüse karşı mücadeleyi hep birlikte vermemiz gerekiyor" diyen Başkan Yılmaz; "Pandemi süresince ortak kullanım alanlarından biri olan ibadethanelerde kesintisiz sürdürdüğümüz temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı mübarek Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte yoğunlaştırdık. Hemşehrilerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde ibadetlerini eda edebilmeleri için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Amacımız, virüsün bulaşma riskini ortadan kaldırmak. Hemşehrilerimizden de isteğimiz sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmalarıdır. İnşallah bu salgını el birliğiyle atlatacağız" diye konuştu.