GÜNDEM

KURDALİ VE MEVLANA'DA BAŞKAN YILMAZ'A YOĞUN SEVGİ

Haber Tarihi : 30/03/2021

KURDALİ VE MEVLANA'DA BAŞKAN YILMAZ'A YOĞUN SEVGİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın çocuklara ve gençlere olan ilgisi yoğun sevgiyle karşılık buluyor.

Başkan Yılmaz, Kurdali ve Mevlana Mahalleleri'nde devam eden sıcak asfalt bakım çalışmalarını yerinde inceledi. Kurdali Mahallesi Muhtarı Abdullah İnan,  Mevlana Mahallesi Muhtarı Murat Yıldırak ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği incelemelere mahalle sakinleri ile esnaf  da katılarak Başkan Yılmaz'a taleplerini iletti.

Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandığı mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Yılmaz, daha sağlıklı ve daha hızlı bir hizmet anlayışla saha ziyaretlerine önem verdiklerini söyledi.

"Talepleri Hızla Çözüme Ulaştırma Kararlılığındayız"

Planlı ve programlı çalışmalarıyla ilçe merkezindeki sokaklar ve bağlantı yolları başta olmak üzere yüksek kesimlerdeki mahallelerin ulaşım kalitesini daha da artırdıklarını kaydeden Başkan Yılmaz; "Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı varsa gidermeye çalışıyoruz. Kurdali Mahallemizde 420 ton sıcak asfalt kullanarak asfalt bakım çalışması yaptık.  Mevlana Mahallemizde de yol yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, araç ve yaya trafiğini daha akıcı hale getirmek ve konforlu ulaşım sağlamak. Saha ziyaretlerimiz sırasında mahalle sakinlerimizin ilgisi de bizlerin çalışma azmini daha da artırıyor. Hemşehrilerimizin yol ve asfaltla ilgili taleplerini imkanlarımız ölçüsünde hızla çözüme ulaştırma kararlılığıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.