GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Haber Tarihi : 22/03/2021

BAŞKAN YILMAZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mustafa Kemal Mahallesi'nde devam eden finişerle asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Mustafa Kemal Mahallesi'ni ziyaret ederek, asfalt serim çalışmalarını takip eden ve teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Yılmaz; "Ulaşım ihtiyacının giderilmesi konusunda çok ciddi yol kat ettik" dedi.

"İhtiyaç Duyulan Her Noktada Yol Çalışmalarımızı Devam Ettireceğiz"

Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Mehmet Bingöl'ün de eşlik ettiği incelemeler sırasında Başkan Yılmaz, hedeflerinin mahallelerin tüm ihtiyaçlarını gidermek olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz; "Göreve  geldiğimiz günden bugüne sıcak asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mustafa Kemal Mahallemizde tespit ettiğimiz 10 sokağımız, finişerle sıcak asfaltla kaplanacak. Ekiplerimiz, fedakarca çalışıyorlar. Amacımız, elimizdeki imkanlarla mümkün olduğu kadar fazla hizmeti vatandaşımıza götürmek ve ihtiyaçları gidermek. Bu konuda çok ciddi yol aldık. Bu azim ve enerjiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhtar Bingöl; "Mahallemizdeki Yollarımız, Kaldırım ve Asfaltla Bütünleşti"

Mahalle Muhtarı Mehmet Bingöl de asfalt serim çalışmalarıyla mahallelerinin çehresinin daha da güzelleştiğini belirterek, Başkan Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

Muhtar Bingöl; "Mahallemizdeki yollarımız kaldırım ve asfaltla bütünleşti. Çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı. Başkanımıza bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.