GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU'NU AĞIRLADI

Haber Tarihi : 19/03/2021

BAŞKAN YILMAZ, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU'NU AĞIRLADI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Toroslar Belediyesi'ni ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu'nu makamında ağırlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ziyaretten onur duyduğunu dile getirdi.

Ziyaret sırasında, göreve geldikleri günden bugüne kadar hayata geçirdikleri ve devam eden projeleri ile ilgili Bakan Karaismailoğlu'na bilgi veren Başkan Yılmaz, ayrıca ilçenin ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikleri, turizm potansiyeli, ulaşım ve alt yapı alanındaki çalışmaları anlattı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Başkan Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Toroslar Belediyesi'ni ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yılmaz; "Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Mersinimize gelerek kentimizi geleceğe taşıyacak yatırımları değerlendirdiler. Toroslar Belediyemizi de ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Toroslarımız, hayata geçirdiğimiz yatırımlarla her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Sayın Bakanımıza da belediyemizi ziyaretinde ilçemizde yaptığımız çalışmalarımızı ve devam eden projelerimizi anlattık. Nazik ziyaretinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz" dedi.