GÜNDEM

TOROSLAR'DA DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI EN ÜST NOKTADA

Haber Tarihi : 16/03/2021

TOROSLAR'DA DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI EN ÜST NOKTADA

Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki ortak kullanım alanlarında temizlik ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Toplum sağlığını korumak amacıyla Covid-19 salgınına karşı etkin bir mücadele yürüten belediye; işyerlerinden sağlık merkezlerine, ibadethanelerden kamu kurumlarına, otobüs ve taksi duraklarından ATM'lere ve semt pazarlarına kadar birçok yeri dezenfekte ederek, steril hale getiriyor. Dezenfeksiyon çalışmalarına düzenli olarak devam eden belediyenin bu özverili çalışması takdir topluyor.

"Tedbiri Elden Bırakmayalım"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ortak kullanım alanlarında hijyen çalışmalarının titizlikle devam edeceğini söyleyerek, koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede tuttuklarını kaydetti.

Kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulmasının, salgını en az hasarla atlatılması açısından önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; "Hemşehrilerimizin yoğun olarak kullandığı açık ve kapalı alanlarda düzenli olarak dezenfeksiyon çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız daha sağlıklı ortamlar sunmak. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar ki gerek hükümetimiz, gerekse de yerel yönetimler olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu sadece bizlerin tedbir çalışmalarıyla atlatılabilecek bir süreç değil. Hepimize önemli görevler düşüyor. Rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım" diye konuştu.