GÜNDEM

TOROSLAR'IN YAYLALARI PARMAKLA GÖSTERİLİYOR

Haber Tarihi : 11/03/2021

TOROSLAR'IN YAYLALARI PARMAKLA GÖSTERİLİYOR

Başkan Yılmaz; "Yaylalarımızda Sistemli Bir Şekilde Çalışıyoruz"

Toroslar Belediyesi, ilçenin yüksek kesimlerindeki mahallelerde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yaz aylarının gelmesiyle yayla yollarının kullanımının daha da arttığını ve vatandaşların bu güzergahlarda sıkıntı yaşamamaları için sistemli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Gözne, Çelebili, Avyagediği ve Sadiye Mahalleleri'nde yol açım ve genişletme, Resul, Dalakderesi, Soğucak, Kayrakkeşli ve Ayvagediği Mahalleleri'nde de büz boru döşeme çalışmaları yaptı. Ekipler, çalışmalarına program  dahilinde devam ediyor.

"Ulaşılmaz Olarak Görülen Tüm Noktalara Ulaşımı Sağladık"

Başkan Yılmaz, ilçenin yüksek kesimlerinde yeni yerleşim alanlarının artmasına paralel  olarak ulaşım hizmetlerinin de arttığına dikkat çekerek; "Ulaşılmaz olarak görülen tüm noktalara ulaşımı sağladık" dedi.

Başkan Yılmaz; "Dört mevsim yoğun ilgi gören yaylalarımızda nüfus yazın daha da artıyor.  Yayla sezonu boyunca vatandaşlarımızın rahat bir tatil geçirmeleri amacıyla çevre temizlik ve bakım çalışmalarımızın yanında yol açma, genişletme, kilit parke yol, bakım ve onarım çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Yüksek kesimlerde bulunan mahallelerimizde daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımın sağlanabilmesi için ihtiyaç duyulan ya da zamanla tahrip olmuş yollarımızın tamamını elden geçiriyoruz. Hedefimiz, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini en kısa zaman dilimi içerisinde karşılamaktır" diye konuştu.