GÜNDEM

TOROSLAR'DA ONLİNE MEVLİD

Haber Tarihi : 01/03/2021

TOROSLAR'DA ONLİNE MEVLİD

Mersin'in Toroslar İlçesi'nde, vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Alperen Şahpaz için online mevlid okutuldu.

Avustralya'da yaşayan askerin kuzeni Yasin Göngör'ün online bağlantı ile Kuran-ı Kerim okuduğu mevlide, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da katılarak gence hayırlı tezkereler diledi. Mevlid-i Şerif'te , mesafelerin, gönüllerin bir olmasına engel olmadığına bir kez daha dikkat çekildi.

Mersin Toroslar Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahpaz'ın oğlu Alperen Şahpaz için online asker mevlidi yapıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye eski Başkanı Hamit Tuna ile askerin yakınlarının katıldığı mevlid, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi.

BAŞKAN YILMAZ: "ASKERİMİZİ DUALARLA UĞURLADIK"

Başkan Yılmaz, online mevlidin ardından vatani görevini yapacak olan Şahpaz'a, Toroslar Belediyesi olarak hazırlattıkları asker setini takdim ederek, heyecanını yürekten paylaştıklarını belirtti.

Askerlik vazifesinin en kutsal vatandaşlık görevi olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz; "Genç kardeşimiz Alperen'i vatani görevini yapmak üzere Toroslar'dan uğurluyoruz. Allah'ın izniyle sağ salim görevini yapıp dönmesini diliyorum. Allah tüm askerlerimizin yolunu bahtını açık eylesin" diye konuştu.

Asker Şahpaz da kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmadığı için Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti.