GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYE SPOR, SAHADAN 3 PUANLA AYRILDI

Haber Tarihi : 27/02/17

TOROSLAR BELEDİYE SPOR, SAHADAN 3 PUANLA AYRILDI

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta kentimizi temsil eden Toroslar Belediye Spor, Lig’in 20’inci haftasında kendi sahasında karşılaştığı Ceyhanspor’u 1-0 mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.

Koray Aydın Stadı’nda oynanan mücadeleyi; Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, Kulüp Yönetimi ve taraftar birlikte izledi.

Maça iyi başlayan ev sahibi ekip, ilk yarıda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmayınca Toroslar Belediye Spor, maçı 1-0 galip kapattı.

Sahadan 3 puanla ayrılan Toroslar Belediye Spor, aldığı bu sonuçla; 29 puanla Lig’in 7’inci sırasındaki yerini korudu. Toroslar Belediye Spor, 5 Mart Pazar günü saat:14.00’de deplasmanda Karaman Belediye Spor’un konuğu olacak.

Maç sonunda soyunma odasına giderek futbolcuları kutlayan Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna; “Lig’in başından beri aynı disiplin ve özveriyle mücadelelerine devam eden ekibimiz, Ceyhanspor maçında da bunu sahaya yansıtarak, galip geldi ve 3 puanın sahibi oldu. Başarılı bir maç çıkardıkları için futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum. Bu özverili mücadelenin ligin son maçına kadar süreceğine inancım tamdır” dedi.