GÜNDEM

TOROSLAR'DA ÜRETİCİLER KAZANACAK

Haber Tarihi : 18/02/2021

TOROSLAR'DA ÜRETİCİLER KAZANACAK

"Toroslar'ın Tarımsal Kalkınması Muhtarlara Anlatıldı"

Toroslar Belediyesi, tarımın ön plana çıktığı Toroslar'da hazırladığı yeni projelerle üretici ve çiftçilere destek olmaya devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın, ilçenin tarım alanında kalkınması ve gelişmesi amacıyla hayata geçirdiği adımlardan bir tanesi olan Belediye bünyesinde kurduğu Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ar-Ge ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Men ve Kırsal Hizmetler Müdürü Sinan Taylan Berk'in hazır bulunduğu istişare toplantısında mahalle muhtarlarına, üreticilerin kalkınmasına ve gelirlerinin artmasına yönelik çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Tarladan sofraya kaliteli ve güvenilir ürünler üretilmesi için yapılacak planlama ve projelerin de anlatıldığı toplantıda, mahalle muhtarlarının bu konudaki fikir ve düşünceleri de alındı.

Başkan Yılmaz; "Üreticilerimizin Her Süreçte Yanındayız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'da üretim kalitesinin daha da artmasını hedeflediklerini ifade ederek; "İlçemizin en önemli ekonomik potansiyeli olan tarım ve hayvancılığı, hayata geçireceğimiz çalışmalarla en üst noktaya çıkaracağız. Üreticilerimizin her zaman yanındayız" dedi.

Belediye bünyesinde kurdukları Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'nün bu anlamda önemli adımlar atacağını kaydeden Başkan Yılmaz; "Canla başla çalışan üreticilerimizin alın teri ve emeği çok büyük. Biz de Toroslar Belediyesi olarak tarımsal ve hayvansal üretimi artırarak, üreticilerin daha fazla kazanmasını istiyoruz. Bilimsel verilere dayanan sistemli bir çalışmamız var. Tarladan sofraya üreticilerin yanında olma anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.