GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYESİ, ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Haber Tarihi : 23/02/17

Toroslar Belediyesi, yeni aldığı iş makineleriyle araç filosunu güçlendirdi.

Toroslar halkına daha hızlı, verimli ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla teknolojik gelişmişlikleri yakından takip eden Toroslar Belediyesi’nin makine araç parkına takviye ettiği; Çekici, Lowbed Dorse, Forklift, Kamyon ve Silindir ile araç sayısı 200’e yaklaştı.

 Proje Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yeni alınan araçları inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hami Tuna, 6360 sayılı yasa ile ilçe sınırları genişleyen Toroslar’a en iyi şekilde hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirdiklerini ve az zamanda çok iş yapma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Yeni araçların Toroslar halkına ve belediye personeline hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Belediyecilikte hızlı olmak çok önemli. Filomuzdaki yeni araçlarımız; kamyonumuz, tırımız, silindirimiz, ambulansımız, otobüsümüz ve daha öncede eklediğimiz birçok makine ve aracımızla ilçemizde daha hızlı hizmet vermeye çalışıyoruz. Gelişen ilçemizde yaptığımız bu çalışma bizim vizyonumuzu da işaret etmektedir. Yeni araçlarımızla inşallah ilçemize yeni ve güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Belediyemize kazandırmış olduğumuz bu araçların, ilçemize ve personelimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah kaza ve beladan korusun” dedi.

 Araçları kendisi de kullanarak test eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, daha sonra araçların anahtarlarını personeline teslim etti.