GÜNDEM

TOROSLAR'DA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI İLE YOLLAR YENİLENİYOR

Haber Tarihi : 23/12/2020

TOROSLAR'DA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI İLE YOLLAR YENİLENİYOR

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı bir yandan gerekli çalışmaları yürütürken diğer yandan da üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye, ilçe genelinde sürdürdüğü sıcak asfalt, kilit parke, bordür ve kaldırım çalışmalarının yanında stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını da program dahilinde gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı noktalarda yapılan üst yapı yenileme çalışmaları ile yollar daha konforlu hale getiriliyor.

Ekipler bu kapsamda; Çağdaşkent Mahallesi'nde finişerle asfalt serimi, Soğucak Mahallesi'nde yeni yol açım ve kilit parke yol, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kilit parke kaldırım, Resul Mahallesi'nde de büz boru döşeme çalışmaları yaptı.

"Daha Modern Bir Üst Yapı İçin Çalışıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşlara daha yaşanılabilir bir ilçe sunmak adına çalışmalar yaptıklarını kaydederek; "Salgınla mücadele ettiğimiz bu dönemde tedbir çalışmalarımızı en üst seviyede uygularken, üst yapı çalışmalarımızı da planlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İlçe sınırlarımız geniş. Ama bizim hizmet aşkımız daha da büyük. İlçemizin dört bir yanında tespit ettiğimiz üst yapı çalışmalarımızı plan ve program dahilinde eksiksiz yerine getiriyoruz. Daha modern bir Toroslar için çalışıyoruz " ifadelerini kullandı.