GÜNDEM

TOROSLAR ZABITASINDAN, FIRINLARA HİJYEN DENETİMİ

Haber Tarihi : 14/12/2020

TOROSLAR ZABITASINDAN, FIRINLARA HİJYEN DENETİMİ

Toroslar'da, Koronavirüs tedbirleri sıkı tutuluyor.

Salgının yayılmasını önlemek ve halk sağlığını korumak için çalışmalarını titizlikle sürdüren Toroslar Belediyesi, gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini daha da yoğunlaştırdı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı fırın, pastane ve unlu mamul imalatı yapan iş yerlerinde düzenli olarak ekmek gramajı ve hijyen denetimi yapıyor.

Maske, mesafe ve temizlik kontrolünün yanı sıra çalışanların bone ve eldiven kullanıp kullanmadığını da inceleyen ekipler, vaka sayısında yaşanan artış nedeniyle ülke genelinde alınan yeni tedbirleri de hatırlatarak esnaf ve vatandaşı bilgilendirirken, uyarılarda da bulunuyor.

"Sağlığımız İçin Tedbirlere Uyalım"

Pandemi sürecinin en başından bu yana tedbirleri en üst seviyede tuttuklarını kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, zabıta ekiplerinin saha denetimlerini periyodik olarak sürdürdüğünü söyledi.

"Bu denetimlerdeki amacımız, kurallara uyulmasını sağlayarak, el birliğiyle bu süreci atlamak" diyen Başkan Yılmaz; "Hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve kaliteli gıdaya ulaşmasını sağlamak adına ilçemiz genelinde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. İlçemizdeki işletmeler genel olarak kurallara uyuyor. Kurallara uyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Yeter ki tedbiri elden bırakmayalım" diye konuştu.