GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Haber Tarihi : 24/11/2020

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilçe sınırlarında görev yapan öğretmenleri unutmadı.

Başkan Yılmaz, ilçedeki eğitim kurumları ve Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği'ne günün anısına hediye göndererek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Başkan Yılmaz'ın Öğretmenler Günü mesajı ile çiçek ve hediyeler, ilgili birim müdürleri tarafından okul idarecilerine ve öğretmenlere teslim edildi.

"Ülkemizin her noktasında büyük bir özveriyle görev yapan öğretmenlerimize minnettarız" diyen Başkan Yılmaz; "Salgın nedeniyle ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Yarınlarımızın mimarı olan öğretmenlerimizin yüz yüze eğitim veremediği bir süreçteyiz. İnşallah tedbirlere uyarak en kısa sürede bu süreci atlatacağız ve çocuklarımızın güvenle derslerine katıldıkları günleri yeniden göreceğiz. Öğretmenlerimizin bir an önce öğrencilerine kavuşmaları en büyük temennimiz. Bu vesileyle gayretli ve özverili çalışmalarda bulunan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.