TOROSLAR’DA İBADETHANELER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Haber Tarihi : 18/10/2020

TOROSLAR’DA İBADETHANELER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Toroslar Belediyesi, Koronavirüsle mücadele kapsamında ilçe genelindeki tüm ibadethanelerde düzenli olarak dezenfeksiyon çalışması yapıyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, cami ve Kuran Kurslarında yürütülen hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarıyla vatandaşların sağlıklı şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri sağlanıyor.

“İlçe genelinde salgına karşı gerekli tüm önlemlerimizi alıyoruz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Sağlık öncelikli çalışıyoruz. İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın toplu olarak kullandığı alanlardan biri olan ibadethanelerimizde dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan da maske, mesafe ve hijyen kurallarına önemle dikkat etmelerini istiyoruz. Bu salgını ancak aldığımız tedbir ve önlemlerle yenebiliriz” diye konuştu.