GÜNDEM

TOROSLAR'DA BAHÇE YOLLARI İYİLEŞTİRİLİYOR

Haber Tarihi : 12/06/20

Toroslar Belediyesi, yol yapım çalışmaları kapsamında çiftçilerin tarla ve bahçelerine ulaşımını sağlayan arazi yollarına yönelik düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan ilçe genelindeki yollarda asfalt serim, sathi kaplama ve  kilit parke çalışmalarını gerçekleştirirken, bir yandan da tarımsal üretimin yoğun olduğu mahallelerdeki yolları iş makineleriyle bakımdan geçiriyor.

Özellikle kış aylarındaki hava koşulları nedeniyle bozulan yollar düzenlenerek, çiftçilerin tarlalarına daha rahat bir şekilde ulaşması sağlanıyor.

"Üretimin ve Üreticinin Yanındayız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ın tarımsal potansiyele sahip önemli bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, her zaman üretimin ve üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Çiftçilerin tarım arazilerine ulaşmak için kullandığı yolları düzenleyerek bakımdan geçirdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz; "İlçemizin her  noktasına eşit hizmet götürme gayretindeyiz. Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda en çok istenilen hizmetlerden bir tanesi de bahçe yollarının iyileştirilmesidir. Biz de kış şartlarından dolayı bozulan tarla ve bahçe yollarını düzenleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz" ifadelerini kullandı.