GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÇOCUKLARA

Haber Tarihi : 24/04/20

EĞİTİCİ VE EĞLENCELİ BOYAMA KİTABI

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocuklar için dijital ortamda eğitici ve eğlenceli bir boyama kitabı hazırladı.

 Çocuklar; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hazırlanan 23 Nisan Boyama Kitabı’nın uygulamasını, Toroslar Belediyesi’nin www.toroslar-bld.gov.tr resmi web sitesini tıklayarak indirebilecekler.

Çocukların evde aileleri ile birlikte çizim ve boyama yapabileceği boyama kitabında, Toroslar’ın kültürel ve tarihi mekanları da yer alıyor.

Başkan Yılmaz: “Geleceğiniz İçin Evde Kalın”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çocuklara sağlıkları ve gelecekleri için “Evde kalın” çağrısı yaparak; “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle okullarınızdan uzak kaldınız ve eğitiminize evde devam ediyorsunuz. Biz de Toroslar Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılına özel sizler için eğitici ve eğlenceli bir boyama kitabı hazırladık. Evinizde geçirdiğiniz zamanı verimli bir şekilde değerlendirmenizi istedik. Sizler bizim umudumuzsunuz. Bu yıl 23 Nisan coşkusunu yüreklerimizde hissettik. Bu süreci hep birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.